Kariyer Fuarı Öncesi Temaslar Hızlandı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Üniversitemiz ev sahipliğinde ve 19 Üniversitenin paydaşlığı ile 21-22 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Burak ÖZTOP'u makamında ziyaret ettik. İzmir İl Sağlık Müdürümüzün fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile MÜSİAD İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal Saygılı'yı makamında ziyaret ettik. Sayın Saygılı'ya fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Ödemiş Kaymakamı Sayın Fatih Aksoy'u makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rıfat Eriş'i makamında ziyaret ettik. Sn. Eriş'e fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Beydağ Kaymakamı Sayın Fırat Kadiroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Kiraz Kaymakamı Sayın Onur Titiz'i makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna Başkanı Sayın Mehmet Eriş'i makamında ziyaret ettik. Sn. Eriş'e fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Bayındır Ticaret Odası Başkanı Sayın Adnan İnanır'ı makamında ziyaret ettik. Sn. İnanir'a fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Bayındır Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Öztürk'ü makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Tire Kaymakamı Sayın Fatih Çobanoğlu'nu makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Nadir Delikanlı'yı makamında ziyaret ettik. Sn. Delikanli'ya fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Tire Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kosat Gürler'i makamında ziyaret ettik. Sn. Gürler'e fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Tire Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Sayın D. Galip Kılınç'ı makamında ziyaret ettik. Sn. Kılınç'a fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy'u makamında ziyaret ettik. Sn. Süsoy'a fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan Hocamız ile birlikte Bornova Kaymakamı Sayın Fatih Genel'i makamında ziyaret ettik. Sn. Kaymakamımıza fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ersan hocamız ile birlikte Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı

Sayın Jak Eskinazi'yi makamında ziyaret ettik. Sayın Eskinazi'ye fuara ilişkin destekleri için teşekkür ederiz.