HAKKIMIZDA

Kariyer Planlama ve BaÅŸarı KoordinatörlüÄŸü, Ege Üniversitesi öÄŸrencilerine kariyer planlama ve istihdam konusunda rehberlik etmek, kariyer geliÅŸimlerini izlemek ve bu konuda yapılacak çalışmaları düzenlemek amacıyla 14.11.2019 tarihli ve 357030 sayılı Rektörlük oluruyla kurulmuÅŸtur.

Koordinatörlük, Ege Üniversitesi öÄŸrencilerine kendilerini ve mesleklerini tanıma yolculuÄŸunda profesyonel destek sunarak öÄŸrencilerin meslek hayatlarına kendilerinden daha emin biçimde ve doÄŸru adımlarla ilerlemelerini saÄŸlamaktadır.

Ege Üniversitesi, sahip olduÄŸu güçlü ve zayıf yönleri tanıyan, potansiyelinin ve ilgi alanlarının farkında olan; akademik donanımın yanı sıra bir dünya görüÅŸüne sahip olan; yaÅŸam boyu öÄŸrenmenin önemine inanan bireyler yetiÅŸtirme gayretindedir. Ege Üniversitesi Kariyer Planlama ve BaÅŸarı KoordinatörlüÄŸü, Egeli gençlere kendilerini ve mesleklerini tanıma yolculuÄŸunda ihtiyaç duydukları profesyonel desteÄŸi sunmaktadır. Ege Üniversitesi öÄŸrencileri, okudukları ve çalışmak istedikleri alan, bu alanlara dair iÅŸ ve staj olanakları konularında Kariyer Planlama ve BaÅŸarı KoordinatörlüÄŸüne baÅŸvurarak yüz yüze ya da online olarak görüÅŸme yapabilmektedir. Profesyonel ekip desteÄŸi, öÄŸrencilerin sahip oldukları potansiyelin farkına varmasını saÄŸlayarak kariyer beklentilerine nasıl ulaÅŸacaklarına dair planlı bir yol haritası sunmaktadır.