28 Hafta Sürecek Yapay Zeka Uzmanlık Programını Kaçırmayın

Milli Teknoloji Hamlesi çalışmaları doğrultusunda ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını yetiştirmek ve geliştirmek amacıyla üniversite 3. ve 4. Sınıf / yüksek lisans öğrencilerine yönelik olarak 5 hafta temel; 25 hafta uzmanlık eğitimi gerçekleştirilecektir. Ders müfredatı yapay zeka alanında faaliyetleri bulunan :

. Tübitak,

. Arçelik,

. Baykar,

. Cezeri,

. Havelsan,

. Huawei ve

. Fev Türkiye kurumları tarafından öğrencilere sunulacaktır.

Program boyunca öğrenciler eğitimlerin yanı sıra modül projeleri ve bitirme projesi hazırlayacaktır. Aynı zamanda tüm süreçte öğrencilerimize mentorlük mekanizması ile deneyim aktarımı sağlanacaktır. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar eğitim aldıkları firmaların bünyesinde yapılandırılmış staj olanaklarına ulaşabilecektir.

Söz konusu programdan faydalanmak isteyen, ön kabul kriterlerine uygun üniversitemiz öğrencilerinin son başvuru tarihi olan 14 Aralık 2023’e kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Ön Kabulleri İçin Gereken Kriterler

Eğitim Programı

YAPAY ZEKA UZMANLIK PROGRAMI BAŞVURU FORMU için lütfen LİNK'e tıklayınız :