EGEKAF'24 - Denizli Fuarı Sona Erdi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde gerçekleşen kariyer fuarlarından Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2024 (EGEKAF'24), 21 ve 22 Şubat (Çarşamba ve Perşembe) tarihlerinde Denizli'de Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Pamukkale Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen fuara Ege Üniversitesi, Bakırçay Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmie Ekonomi Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Kavram MYO, Tınaztepe Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve 9 Eylül Üniversitesi paydaş üniversite olarak katıldı.

EGEKAF'24 de Öğrenci ve Mezunları Bekleyen Fırsatlar...

Fuarda Hangi Etkinlikler Oldu ?

EGEKAF'24 de Paneller, Atölye çalışmaları, Sergiler, Role Play Etkinliği, Sanal Defile, Oyunlar, Danslar, Mülakat Simülasyonları, Gösteriler, Eğitimler ve çeşitli Sunumlar gerçekleştirildi.

Yapılacak Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgiyi AFİŞ'in üzerine ya da LİNK'e tılayarak öğrenebilirsiniz :https://www.egekariyerfuari.org/etkinlik-takvimi

Yüzlerce firma ve kurumun katılacağı bu fuarlara ücretsiz girebilmek için Yetenek Kapısı'na kaydolup Karekodunuzu indirmeyi unutmayın...!

EGEKAF'24 Sonrasında 3 Bölgesel Kariyer Fuarı Daha Var

* Güney Kariyer Fuarı 23-24 Şubat'ta Akdeniz Üniversitesi'nde Antalya'da,

* Marmara Kariyer Fuarı 26-27 Şubat'ta Kocaeli Üniversitesi İzmit / Kocaeli'nde,

* İç Anadolu Kariyer Fuarı ise 28-29 Şubat'ta Anadolu Üniversitesi Eskişehir'de gerçekleşecektir.

Haber Yazım: 15 Şubat 2024 Perşembe

Güncelleme : 22 Şubat 2024 Perşembe