Siber Güvenlik Analistliği: Ara Eleman Değil Aranan Eleman

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha KOÇ, Üniversite adayı gençlere Ege Üniversitesi de dahil olmak üzere 4 Üniversitede açılacak olan Siber Güvenlik Meslek Yüksekokullarıyla ve burada alacakları eğitimle ilgili  bilgi verdi. Başkan Koç: "Sadece kendi kariyerinize değil, ülkemizin siber güvenlik alanındaki gücüne de güç katacağınızı; mezuniyetinizin sonunda bilgiyle donanmış, güçlü birer siber güvenlik uzmanı olacağınızı hatırlatmak istiyorum.❞ dedi.

Gelecekte siber güvenlik alanında lider olmak istiyorsanız, üniversite tercihlerinizi yaparken Siber Güvenlik Meslek Yüksekokullarımızdaki ‘Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü’ ön lisans programını incelemenizi öneriyoruz diyen Koç, Siber Güvenlik alanında 'Ara Eleman Değil Aranan Eleman' ların yetiştireleceği Siber Güvenlik Meslek Yüksekokullarının da önemine değindi.

(Videoyu izlemek için lütfen resme Tık'layınız)

Siber Güvenlik Meslek Yüksekokullarıyla (MYO) ilgili Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplarını görmek için lütfen Tıklayınız...

"Ege Üniversitesi'nde Siber Güvenlik MYO Açılıyor" adlı haberi okumak için lütfen Tıklayınız...